Vyhrajte lístky na hokej Kometa Brno - Pardubice zdarma

Když do Winning Group Areny největší extraligový favorit zavítal naposledy, utržil jednu z hrstky porážek v aktuálním ročníku. Buďte u odvety, připravili jsme pro vás soutěž o dvě vstupenky na zápas Kometa Brno vs. Dynamo Pardubice. Co udělat pro to, abyste mohli 10. ledna vyrazit na atraktivní utkání zcela zdarma? Je to jednoduché, jak se dočtete v článku.

Soutěž o vstupenky na zápas hokejové extraligy HC Kometa Brno vs. HC Dynamo Pardubice - vyhrajte lístky zdarma Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na hokejovou extraligu: Kometa Brno vs. Dynamo Pardubice

Také v novém roce 2024 chceme všechny hokejové fanoušky udržovat v obraze – a to nejen textovým obsahem. Proto vám opět nabízíme možnost vydat se na duel naší nejvyšší soutěže zcela zdarma. Připravili jsme pro vás soutěž o dvě vstupenky na extraligové utkání Komety s Dynamem, které brněnská Winning Group Arena hostí ve středu 10. ledna 2024 od 18:00.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Betana, s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas HC Kometa Brno vs. HC Dynamo Pardubice

Samotný duel HC Kometa Brno vs. HC Dynamo Pardubice se měl původně uskutečnit o týden dříve, přeložení ale očekávanému klání dvou velkých rivalů přidává na intenzitě. Jen tři dny před střetnutím v Brně se oba celky utkají v Pardubicích.

Hrdým partnerem Komety i Dynama je sázková kancelář Betano, která věnovala ceny do naší soutěže. Vítěz získá dvě vstupenky na středeční zápas, špičkové utkání plné hokejových hvězd si tak můžete užít i s někým blízkým.

Co pro to udělat? Soutěž probíhá na facebookové stránce Hokej zprávy, kde je vaším úkolem pod soutěžní příspěvek napsat správný tip na výsledek zápasu Komety se Spartou. Ten je na programu již v pátek 5. ledna, v případě výhry tak máte dost času na naplánování cesty do Winning Group Areny.

Na našem webu v nejbližších dnech najdete i podrobné preview, které vám s určením výsledku může pomoci. Už nyní si ale můžete prohlédnout kurzovou nabídku, kde najdete spoustu statistik a dalších užitečných informací.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu Kometa Brno vs. Sparta Praha.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do pátku 5. ledna do 18:00.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme jednoho výherce, který obdrží dvě vstupenky na utkání Kometa Brno vs. Pardubice (10. ledna od 18:00).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Betano, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Betana

Sleduj streamy nejoblíbenějších zápasů živě na Betano TV

Souboje Komety s Dynamem mají říz, letos v nich padlo už 15 gólů

Vzájemné zápasy Komety s Dynamem patří k ozdobám aktuálního ročníku hokejové extraligy. Na rozjeté Pardubice dokázala vyzrát jen hrstka týmů, ten brněnský je jedním z nich.

Nejprve ovšem uspěl největší favorit na zisk titulu, Dynamo v říjnu doma zvítězilo 5:3. Čtyřmi kanadskými body za gól a tři asistence se blýskl Lukáš Sedlák, třikrát bodoval další z členů české reprezentace Tomáš Hyka.

Kometě ovšem vyšla domácí odveta v listopadu, kdy zaplněné Rondo aplaudovalo svým oblíbencům po výhře 4:3 po prodloužení. Ještě dvě minuty před koncem Brno prohrávalo, avšak Kristián Pospíšil v cílové rovince srovnal, načež vítězný gól v nastavení vstřelil Lukáš Cingeľ. Oba ofenzivní tahouni si navzájem vyměnili asistence.

Třetí vzájemný zápas hostí 7. ledna pardubická Enteria Arena, hned tři dny na to se oba týmy utkají v Brně. Kdo vyhraje? O tom se pochopitelně rozhodne přímo na ledě. Už nyní ale víme, že jeden vítěz už s předstihem vzejde z vašich řad. Přejeme vám hodně štěstí, dobrou zábavu – a co nejpřesnější soutěžní tip.

Soutěžte o lístky na brněnskou Kometu

DOMÁCÍ PROGRAM HC KOMETA BRNO - LEDEN 2024
📅 Termín 🏒Zápas
5. 1. od 18:00 Kometa Brno - Sparta Praha
10. 1. od 18:00 Kometa Brno - Pardubice
12. 1. od 18:00 Kometa Brno - Olomouc
17. 1. od 18:00 Kometa Brno - Litvínov
19. 1. od 18:00 Kometa Brno - Vítkovice
21. 1. od 17:00 Kometa Brno - Liberec
26. 1. od 18:00 Kometa Brno - Mountfield HK
28. 1. od 17:00 Kometa Brno - Karlovy Vary
Vsaďte si na Kometu u Betana a získejte bonus k registraci

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

NHL live stream Betano - vsaďte si a sledujte NHL živě na TV Betano

Live stream NHL: Vsaďte si a sledujte NHL živě na Betano TV

Zajímá vás, jak si pustit NHL zdarma a přes celou obrazovku? Přinášíme vám návod. Bavte se – vsaďte si a sledujte NHL 2023/24 živě na TV...